Viu els teus colors

A Njoi el teu Club i tu estareu connectats d’una forma especial. Perquè a més d’estar informat de tots els esdeveniments que es produeixin, podràs formar part d’ells i donar la teva valuosa opinió.

Rebràs missatges del teu entrenador i enfortiràs la relació amb ell i amb la resta de l’equip. Tindràs la possibilitat d’enriquir la web del teu Club aportant comentaris, cròniques, fotos i vídeos dels partits. Notaràs com el teu sentiment cap al Club creix dia rere dia i et sentiràs més orgullós de pertànyer a ell. Formareu una gran família i defensaràs la samarreta amb més il•lusió que mai.

I això no és tot, tindràs a la teva disposició una botiga virtual on podràs adquirir els articles que t’interessin amb avantatges exclusius per pertànyer a Njoi. Beneficies al teu Club i et beneficies tu.

Establireu una connexió total i formareu un gran equip.