Tot el que t’interessa

Descobreix perquè a Njoi tu ets l’autèntic protagonista. Entra a un món en el que seràs informat de qualsevol novetat que t’afecti a tu personalment o a tot et teu equip.

Podràs rebre avisos del teu entrenador, del teu club o de la teva federació. Estaràs al dia de totes les dades disponibles sobre la competició on participes (calendaris, resultats, equips, jugadors, estadístiques…), i per suposat de qualsevol altre competició que t’interessi.

Podràs participar activament a fòrums d’opinió i apuntar-te a cursos de formació a distancia dissenyats especialment per a tu.

Tindràs accés a un calendari global d’activitats i esdeveniments relacionats amb el teu esport favorit (tornejos, campus, trobades, festes…) als quals seràs convidat i podràs inscriure’t d’una forma ràpida i senzilla. Tot des d’un lloc únic i en un entorn segur. D’una forma dinàmica i intuïtiva, fàcil i divertida.

 

Njoi posa al teu servei el món de l’esport que practiques.