Comparteix, Connecta, Gaudeix

Viu l’aventura de Njoi en un entorn en què l’esport, els teus amics i tu sou els actors principals. Un punt de trobada diferent a tots els altres i exclusiu per a vosaltres.

A partir d’ara podràs compartir amb els teus amics i companys d’equip els moments més emocionants dels partits, les anècdotes més divertides, les imatges més impactants o els vídeos més creatius. I participar en concursos on es triaran les millors fotografies i vídeos de la temporada.

Tindràs l’oportunitat de fer nous amics contactant amb col•legues d’altres equips de la teva categoria i podràs saber els resultats dels partits de tota la teva categoria als pocs minuts que finalitzin amb l’aplicació per a mòbil. Disposaràs d’un portal de jocs i competicions virtuals relacionades amb l’esport amb les que t’ho passaràs d’allò més bé.

Podràs crear el teu historial esportiu i compartir-lo quan t’interessi. I tot això sense haver de renunciar a les teves xarxes socials preferides.

Amb Njoi, l’aventura no ha fet més que començar.